AcasaDespre proiect

Despre proiect

Businessul contemporan necesită informații actualizate, complete și operative. A activa fără acces la astfel de surse înseamnă a ceda în fața concurenței.


Ținând cont de tendințele actuale și de solicitările clienților noștri, am decis să modernizăm baza de date a companiilor din Republica Moldova și am creat un portal al informației business Yellow Business Pages.


Am structurat și am lărgit volumul informațiilor despre companii: am adăugat la fiecare profil o categorie cu prezentare individuală, un rating al transparenței datelor, precum și un bloc de știri în format de text și video, care se creează pe baza evenimentelor curente și la cererea clienților de echipa editorială Business Pages.


Totodată, un aspect distinct, dar important, al activității noastre este distribuirea și promovarea știrilor. Agenda noastră se distribuie pe șase canale de socializare, inclusiv podcasturi audio, care devin foarte populare și ușor perceptibile, precum și la radio, televiziune și în mediul urban.


Toate informațiile sunt acumulate și rămân accesibile pe portalul YBP. Astfel, într-un mediu informațional organizat este creată o enciclopedie a afacerilor din Moldova.