AcasaAcord de utilizare

Acord de utilizare

Citiți cu atenție înainte de a utiliza orice tip de informație sau serviciu al site-ului YBP.MD (în continuare-Site).


Site-ul este proprietatea privată și se află sub jurisdicția legislației Republicii Moldova, în special cu referire la ”Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe”, precum și cu referire la alte legi și norme ale dreptului internațional. Orice reproducere a site-ului, prin copiere, în scopuri personale, se va considera o încălcare a legii.


Prezentul ”Acord de utilizare YBP.MD” (în continuare – „Acord”) determină condițiile de utilizare a Site-ului atât în varianta prezentă cât și în varianta ulterioară (actualizată).


Definiții

Informație – totalitatea datelor companiei, obținute prin completarea anchetei de către reprezentantul autorizat al companiei. Include: denumirea companiei, adresa de facto a companiei, numere de telefon, site, poștă electronică, industrii de activitate a companiei.

Informație publicitară – totalitatea produselor publicitare sau un singur produs de publicitate (în conformitate cu price-list-ul).

Utilizator – persoană juridică sau fizică, care utilizează informația postată pe site.


Reguli generale de utilizare a site-ului 1. La accesarea site-lui Utilizatorul dă acord cu prezentul Acord și își asumă regulile incluse aici, cu privire la utilizarea site-ului.

2. Citarea informației, postate pe Site, este permisă doar cu referire la sursa inițială.

3. Prezentul Acord (inclusiv oricare din părțile sale) va putea fi modificat de către administrația Site-ului, fără nici o notificare prealabilă. Nouă versiune a Acordului va intra în vigoare din momentul postării.

4. Administrația site-ului nu poartă răspundere pentru exactitatea informației furnizate, precum nici pentru oricare daune sau pierderi de profit atât a Utilizatorului, cât și a unor persoane terțe, chiar dacă aceasta s-a produs ca consecința folosirii/nefolosirii Site-ului.

5. Informația, primită ca rezultat a utilizării Site-ului, nu va putea fi transmisă altor persoane și nici nu se va putea folosi în dezvoltarea unei resurse Internet sau a unei programe de calculator, similară cu cel al Site-ului, în acțiunea de reproducere sau pentru alte acțiuni ce încalcă dreptul de autor.

6. Utilizatorii Site-ului nu au dreptul să colecteze, extragă, copie, acceseze informațiile și datele de pe site prin intermediul soft-urilor automatizate.


Regulile de publicare a informației pe Site

1. Publicarea pe Site a informației se efectuează în limba română și rusă.

2. Site-ul publică informația oferită doar de către persoanele juridice.

3. Informația despre companii este postată sau modificată pe Site, de către administrația Site-ului în baza datelor oferite de către reprezentanții companiilor.

4. Compania îşi dă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, care poate fi retras în orice moment, în conformitate cu paragraful 2 al articolului 5 din Legea „Cu privire la protecţia datelor cu caracter personal”.

5.Informația referitor la companiile care nu sunt rezidente a Republicii Moldova, nu va fi publicată.

6. Informația de publicitate referitor la companie este postată conform price list-ului stabilit și va corespunde cerințelor Legii cu privire la publicitate a Republicii Moldova.


Drepturile Administraţiei Site-ului

Administrația site-ului are dreptul:

1. Să redacteze informația referitor la companii, în conformitate cu industriile site-ului.

2. Să modifice cerințele privind conținutul și condițiile de publicare a datelor de contact și produselor publicitare.

3. Să respingă cererile persoanelor juridice cu privire la adăugarea sau redactarea informației în cazul necorespunderii acestora cu regulile de publicare a informației pe Site.


Acces la informație

1.Toată informația postată pe Site va fi considerată publică și accesibilă publicului larg.

2.Modificarea informației se efectuează în baza unei cereri din partea reprezentanților companiei.

3.Administrația Site-ului are dreptul să păstreze informația cu privire la toate conexiunile Utilizatorilor, inclusiv adresa IP, cookies, adresa paginilor solicitate precum și alte informații, dacă asemenea informație a fost primită în cadrul vizitării site-ului de către Utilizator.


Toate celelalte aspecte care nu corespund regulilor și condițiilor prezente, vor fi soluționate conform Legislației în vigoare a Republicii Moldova, precum și prin intermediul dispozițiilor documentelor normative ale administrației Site-ului.