Acasa Actual
Skillbox a lansat un curs gratuit de IT pentru locuitorii Republicii Moldova. Cum să îl obțineți?

Skillbox a lansat un curs gratuit de IT pentru locuitorii Republicii Moldova. Cum să îl obțineți?

Skillbox a lansat un curs gratuit de «Introducere în programare» pentru locuitorii Moldovei. Cursul oferă 17 videoclipuri cu explicații și exerciții practice pentru cei care își doresc de mult timp să se apuce de IT. Vă puteți înscrie la curs aici.

După o înregistrare rapidă, veți primi un e-mail cu un link către curs. Există cursuri pe teme precum: dezvoltare Frontend, dezvoltare Java și Python, Data Science, dezvoltare de aplicații iOS și Android, securitate cibernetică etc. De asemenea, la final, poți susține un test de orientare profesională cu 17 întrebări. Cursul este predat de Daniel Pilipenko, fondatorul Centrului de recrutare specializată SymbioWay.

După finalizarea cursului, Skillbox vă răsplătește cu un bonus: o reducere suplimentară de 10% la orice curs sau profesie din vânzare. Puteți profita de reducere în timpul săptămânii.

În 2022, 7254 de rezidenți moldoveni au urmat cursurile Skillbox. Acum, peste 460 de companii din Moldova caută dezvoltatori în diferite domenii, iar salariul mediu al unui specialist IT ajunge la 28.000 de lei.

Citiți, de asemenea
Vei fi interesat de
img